Фаворит Маркет
СпортФутбольная литература
Історія футболу Уманщини. Книга перша.Від Маккабі до УТК-Ятрань І.СоболенкоІсторія футболу Уманщини. Книга перша.Від Маккабі до УТК-Ятрань І.Соболенко 1Історія футболу Уманщини. Книга перша.Від Маккабі до УТК-Ятрань І.Соболенко 2Історія футболу Уманщини. Книга перша.Від Маккабі до УТК-Ятрань І.Соболенко 3Історія футболу Уманщини. Книга перша.Від Маккабі до УТК-Ятрань І.Соболенко 4Історія футболу Уманщини. Книга перша.Від Маккабі до УТК-Ятрань І.Соболенко 5Історія футболу Уманщини. Книга перша.Від Маккабі до УТК-Ятрань І.Соболенко 6Історія футболу Уманщини. Книга перша.Від Маккабі до УТК-Ятрань І.Соболенко 7

"Історія футболу Уманщини. Книга перша.Від "Маккабі" до "УТК-Ятрань" І.Соболенко

220 грн. (≈$5.48)
1 пользователь добавил в закладки
Описание
Пропонується вашій увазі унікальне видання з історії футболу регіону в самому центрі України. Допоки дехто з наших футбольних грандів не спромігся розродитися адекватно виданою історією в провінційному містечку це зроблено. 

Книга складається з 15 розділів, розміщених в хронологічному порядку. Статистична інформація подана у вигляді таблиць, загальна кількість яких налічує 89 штук. Під час написання книги автор використав 28 джерел. Загальний об’єм книги 404 сторінки тексту та 52 сторінки фотоісторії, яка в свою чергу складається з 111 фотографій, серед яких 28 кольорові.

В планах видавництва «Візаві» є випуск другої частина книги «Історія футболу Уманщини», яка наразі готується (в плані випуск в 2 кварталі 2018 року).

Перша частина видана в двох варіантах - в твердій обкладинці і в мякій. В твердій - 220 грн. В мякій - 160 грн. Можу надіслати укрпоштою (тоді плюс порядка 20 грн) або новою поштою. Оплата - на мою картку Приватбанка. При бажанні можливий підпис від автора))))
Оплата
4149 4978 6631 2103 це моя картка. На моє ім'я Соболенко Ігор Михайлович
Доставка
1. укрпоштою (по оплаті послуг)
2. новою поштою 
Смотрите также
Посмотреть все