Фаворит Маркет
КнигиМагия. Эзотерика
«Прошу прийняти...» (бесіди з Гарафіною Маковій, документальні матеріали).

«Прошу прийняти...» (бесіди з Гарафіною Маковій, документальні матеріали).

180 грн. (≈$4.51)

Нет в наличии

Но возможно найдется у других продавцов, воспользуйтесь, пожалуйста, поиском.
Описание
Новий О. «Прошу прийняти...» (бесіди з Гарафіною Маковій, документальні матеріали).Коломия Вид-во Вік 1996г. 415 с. Палiтурка / переплет: М'яка, звичайний формат.
«З написаного видно, що Гарафіна, як це є в окультизмі, бачить на відстані події, людських осіб, чужі будинки, описує інтерєр небачених до того часу кімнат, відає, якого кольору диван, де лежить криниця, віщує, розголошує таємне тощо. Зі свідчень очевидців, розповідає вона про минуле і майбутнє, за фотографією каже про життя і характер людини і все співпадає. Так чинять лишень ворожки, екстрасенси, що мають бісівські дари!.. Є, однак, люди, що її пораду вважають святою... Кажуть, що про цю чудесну унікальну жінку треба писати книжки... До неї ходять і цілими родинами. Одна особа з Чернівецької області написала у книзі відгуків, що «кожне слово Гарафіни Петрівни не видумане, а з Євангелія, вона вчить нас Божого Закону... Інша з м. Южноукраїнська пише: «Я закохалася в Вас і Вашу розповідь. Ви - Ангел Спаситель!». Бачиться й виключення її з контексту грішності (хоч всі провиняються, у більшій чи меншій мірі, тож покликані до Сповіді). Не раз, бувало, найбільші святі вважали себе чи не найбільшими грішниками! З покори...»Наклад книги 4 тис. прим. Вага книги 285 гр.
Стан дуже добрий, нечитаний екземпляр, незначна потертість обкладинки, невелика коричневатість країв аркушів та зрізів книжного блоку
№1460
Смотрите также
Посмотреть все