Фаворит Маркет
КнигиИскусство, дизайнКино, театр, цирк
Довженко Олександр Твори в п'яти томах.

Довженко Олександр Твори в п'яти томах.

350 грн. (≈$8.76)

Нет в наличии

Но возможно найдется у других продавцов, воспользуйтесь, пожалуйста, поиском.
Описание
Укладачі Ю.Солнцева и Т.Дерев'янко.Київ Дніпро 1983г. 439+503+362+351+359 с. Палiтурка / переплет: Тверда, звичайний формат.
"До 1-го тому ввійшли твори українського радянського письменника і кінорежисера О. Довженка (1894-1956), серед них кіноповісті: ""Зачарована Десна"", сповнена полум""яної любові до Батьківщини, ""Арсенал"" і ""Щорс"", що відображають події громадянської війни, ""Земля"" - про боротьбу за встановлення соціалістичного ладу на селі, а також сценарії та дикторські тексти. У 2-ий том ввійшли кіноповісті ""Україна в огні"" та ""Повість полум""яних літ"" про героїзм і моральну велич радянського народу під час Великої Вітчизняної війни. ""Мічурін"" - про видатного перетворювача природи, а також кіносценарії ""Прощай, Америко!"", ""Антарктида"" та незавершені твори. В кіноповісті ""Поема про море"", якою починається 3-й том, оспівується пафос комуністичної праці. У том також ввійшли драматичні твори та оповідання часів війни. До 4-го тому ввійшла публіцистика О. Довженка: статті, виступи, лекції. До 5-го записні книжки, щоденник, листи, фотографії різних років. Вага п'ятитомника 2250 гр."
Стан томи нечитані, у 1-му томі коричневі плями-полоси по краю фотопортрету (див фото) та суміжного аркуша переднього форзацу, у 1, 2, та 5-го тому коричневатість країв аркушів та зрізів книжних блоків, в решті - дуже добрий
№1728
Смотрите также
Посмотреть все