Фаворит Маркет
КнигиИзучение языков мираУкраинский
Новий тлумачний словник української мови. У чотирьох томах. 42000 слів. Рекоменд

Новий тлумачний словник української мови. У чотирьох томах. 42000 слів. Рекоменд

350 грн. (≈$8.72)

Нет в наличии

Но возможно найдется у других продавцов, воспользуйтесь, пожалуйста, поиском.
Описание
Новий тлумачний словник української мови. У чотирьох томах. 42000 слів. Рекомендовано Міністерством освіти України для студентів вищих та середнів навчальних закладів.
Рекомендовано Міністерством освіти України для студентів вищих та середнів навчальних закладів.Уклад. В.Яременко, О.Сліпушко.Київ Аконіт 1999г. 910 + 910 + 927 + 941 с. Палiтурка / переплет: Картонна, корінець тканинний, звичайний формат. ISBN 966-7173-02-Х
"Новий тлумачний словник української мови містить 42000 слів, найуживаніших у сьогоденному мовленні. До Словника включено і протлумачено побутову, ділову, книжну, термінологічну, наукову лексику та іншомовні слова, що вже стали невідємною частиною національного лексичного фонду. Словник розраховано на найширший загал читачів від школяра до перекладача на українську з інших мов, від рядового читача до письменника, викладача школи і вузу, вченого-філолога. Словник надасть потрібну мовну допомогу діловим людям, державним службовцям, військовикам, усім, хто поглиблює знання рідної мови або вивчає українську як іноземну. Тлумачення слів і їх значеннєвих нюансів досягається значним розширенням синонімічних рядів, з яких завжди можна вибрати єдино правильне і потрібне у відповідному контексті слово, а також введенням до словника питомо українських слів, які тривалий час вилучалися зі словників як ""застарілі"", ""маловживані"", ""розмовні"" і замінялися або кальками з російської, або чужомовними словами. Тисячі нововведених синонімів та ілюстративний матеріал із творів українських класиків надають Новому тлумачному словникові української мови характеру книги для самодостатнього читання, яке, сподіваємося, буде захоплюючим. Наклад книги 3 тис. прим. Вага чотиритомника 2200 гр."
Стан відмінний-дуже добрий
№1789
Смотрите также
Посмотреть все