Фаворит Маркет
КнигиГуманитарные наукиЭкономика. Финансы
Україна і світ. Історія господарства від первісної доби і перших цивілізацій до

Україна і світ. Історія господарства від первісної доби і перших цивілізацій до

90 грн. (≈$2.24)

Нет в наличии

Но возможно найдется у других продавцов, воспользуйтесь, пожалуйста, поиском.
Описание
Лановик Б. та ін. Україна і світ. Історія господарства від первісної доби і перших цивілізацій до становлення індустріального суспільства.
Навчальний посібник для ВУЗів. За редакцією Б.Лановика.Київ Генеза 1994г. 368 с. Палiтурка / переплет: М'яка, звичайний формат. ISBN 5-7707-6143-1
У посібнику розглядається історія господарства України в світовому контексті. Актуальність її вивчення пояснюється необхідністю висвітлення і усвідомлення закономірностей економічного розвитку українських земель в умовах незалежної України, яка стала с уб'єктом світової цивілізації. Донедавна історія господарства України, як і вся її історія, вивчалась як складова частина історії Росії, що не відповідає історичній справедливості. Дослідження економічної історії України допоможе узагальнити досвід го сподарського розвитку наших предків, зрозуміти сучасний стан економіки, визначити її ціннісні орієнтири, варіантні та альтернативні шляхи розвитку на майбутнє. Для викладачів, студентів, усіх хто цікавиться історією та економікою України. «Зміст» - дивись фото. Вага книги 245 гр.
Стан дуже добрий, нечитаний екземпляр, бібліотечні печатки та атрибути
№1814
Смотрите также
Посмотреть все