Фаворит Маркет
КнигиДетская литератураСказки, басни
Дванадцять братів. Закарпатські казки Андрія Калина.

Дванадцять братів. Закарпатські казки Андрія Калина.

75 грн. (≈$1.9)

Товар продан
Описание
Дванадцять братів. Закарпатські казки Андрія Калина.
Серія «Коло гірської ватри». Впорядк. і літературна редакція В.Басараба. Післямова П.Лінтура. Художник В.Скакандія.Ужгород Карпати 1972г. 236 с., іл. Палiтурка / переплет: Картонна, корінець тканинний, звичайний формат.
У 1955 році в Ужгороді стараннями П.Лінтура у світ вийшла книга «Закарпатські казки Андрія Калина», тоді ж вона була перекладена на російську, а згодом на чеську мови, кращі зразки із репертуару Андрія Калина були відібрані для дитячого читання і видані збіркою «Мастер Иванко» (Москва, 1960), хоч у цих виданнях було опубліковано лише третину того, що почув із уст казкаря і занотував у зшитках П.Лінтур. У репертуарі Андрія Калина представлені майже всі види казок: чарівні, новелістичні, легендарні, про тварин і історичні перекази. Тому видавництво «Карпати» у 1972 році знову порадувало читачів оповідями казкаря Андрія Калина, видавши збірку «Дванадцять братів», до якої включено 59 його казок. Вага книги 265 гр.
Стан добрий, потертість країв та невелике забруднення обкладинки, на передньму форзаці підпис та приклеєно прямокутник паперу
№1816
Оплата
Оплата на картку ПриватБанка, PayPal, MoneyGram.
Повна передоплата, післяплатою книги не висилаю.
------------
Payment by PrivatBank card, PayPal, MoneyGram.
Доставка
В межах України чи міжнародне пересилання Укрпоштою чи Новою поштою (посилка, дрібний пакет). 
В Росію та Білорусь не висилаю. 
International AVIA forwarding by Ukrposhta by registered mail.
Продавец отправляет в другие страны
Смотрите также
Посмотреть все