Фаворит Маркет
КнигиХудожественная лит.Юмор, сатира
Веселий ярмарок. Гумор та сатира. Випуск шостийХудожник М.Дахно. Київ РадянськВеселий ярмарок. Гумор та сатира. Випуск шостийХудожник М.Дахно. Київ Радянськ 1Веселий ярмарок. Гумор та сатира. Випуск шостийХудожник М.Дахно. Київ Радянськ 2Веселий ярмарок. Гумор та сатира. Випуск шостийХудожник М.Дахно. Київ Радянськ 3

Веселий ярмарок. Гумор та сатира. Випуск шостийХудожник М.Дахно. Київ Радянськ

30 грн. (≈$0.75)

Нет в наличии

Но возможно найдется у других продавцов, воспользуйтесь, пожалуйста, поиском.
Описание

Веселий ярмарок. Гумор та сатира. Випуск шостий Упорядк. Ю.Цеков. Художник М.Дахно. Київ Радянський письменник 1988г. 534 с.ил. Палiтурка / переплет: Тверда., Звiч. формат.

Оповідання українського журналіста, про природу України, про рослини, пташок і тварин, яких слід охороняти, про добрих людей, що люблять свою землю. Оповідання В гостях у весни, Пшінка, Запах чебрецю, Добрий струмок та інші. В розділі «Із сусіднього ярмарку» - добірка творів латиських гумористів. Почесні «Заморські гості» - класики польської фрашки, тобто віршованого анегдоту та епіграми. Вісімдесятирічний ювілей Степана Олійника відзначеного публікацією ряду фейлетонів і гуморесок видатного майстра сміху. Збірник ілюстрований дотепними малюнками та карикатурами.

Cтан выдмынний. наче з магазину.

Смотрите также
Посмотреть все