Фаворит Маркет
КнигиМагия. Эзотерика
Щетинін Е. Магія для всіх. Практичний посібник. Переклад з російської І.ДанилюкаЩетинін Е. Магія для всіх. Практичний посібник. Переклад з російської І.Данилюка 1Щетинін Е. Магія для всіх. Практичний посібник. Переклад з російської І.Данилюка 2Щетинін Е. Магія для всіх. Практичний посібник. Переклад з російської І.Данилюка 3Щетинін Е. Магія для всіх. Практичний посібник. Переклад з російської І.Данилюка 4Щетинін Е. Магія для всіх. Практичний посібник. Переклад з російської І.Данилюка 5Щетинін Е. Магія для всіх. Практичний посібник. Переклад з російської І.Данилюка 6

Щетинін Е. Магія для всіх. Практичний посібник. Переклад з російської І.Данилюка

50 грн. (≈$1.25)

Нет в наличии

Но возможно найдется у других продавцов, воспользуйтесь, пожалуйста, поиском.
Описание

Щетинін Е. Магія для всіх. Практичний посібник. Переклад з російської І.Данилюка. Донецьк БАО 2004г. 368 с. Палiтурка / переплет: Тверда, звичайний формат.

Книга включає відомості з основних областей магії, викладені у популярній та доступній формі. Видання адресоване тим, хто хоче досягти гармонії з самим собою та оточуючим світом, хто бажає впливати на долю і прогнозувати майбутнє. Наклад книги 15 тис. прим. Вага книги 320 гр. Стан наче з магазину.

Смотрите также
Посмотреть все