Фаворит Маркет
КнигиДетская литератураПознавательная литература
Синенко. Цвіт під снігом. Повість. Переклад віршів і пісень М.Рильського.Київ Синенко. Цвіт під снігом. Повість. Переклад віршів і пісень М.Рильського.Київ1Синенко. Цвіт під снігом. Повість. Переклад віршів і пісень М.Рильського.Київ2Синенко. Цвіт під снігом. Повість. Переклад віршів і пісень М.Рильського.Київ3Синенко. Цвіт під снігом. Повість. Переклад віршів і пісень М.Рильського.Київ4Синенко. Цвіт під снігом. Повість. Переклад віршів і пісень М.Рильського.Київ5

Синенко. Цвіт під снігом. Повість. Переклад віршів і пісень М.Рильського.Київ

50 грн. (≈$1.25)

Нет в наличии

Но возможно найдется у других продавцов, воспользуйтесь, пожалуйста, поиском.
Описание

Синенко. Цвіт під снігом. Повість. Переклад віршів і пісень М.Рильського. Малюнки М.Штаєрмана. Київ Дитвидав 1961г. 223 с., іл. Палiтурка / переплет: Картонна, корінець тканинний, збільшений формат.

Нелегка доля чекала талановитих людей з народу в царській Росії. Задавлені самодержавством, тисячі яскравих самобутніх талантів гинули, не встигнувши розквітнути. Про трагічне життя кріпосного художника Петра Стогія, сповнене злиднів і приниження, про його палку, але нездійсненну за тих часів мрію стати вільною людиною і розповідає ця історична повість. Вага книги 385 гр.

Немає титульної сторінки. Блок відмінний. палітурка дуже хороший стан.

Смотрите также
Посмотреть все