Фаворит Маркет
КнигиСправочники
Муранов О. Великі, могутні, живі. ( Розповідь про найголовніші ріки світу). КиевМуранов О. Великі, могутні, живі. ( Розповідь про найголовніші ріки світу). Киев 1Муранов О. Великі, могутні, живі. ( Розповідь про найголовніші ріки світу). Киев 2Муранов О. Великі, могутні, живі. ( Розповідь про найголовніші ріки світу). Киев 3

Муранов О. Великі, могутні, живі. ( Розповідь про найголовніші ріки світу). Киев

35 грн. (≈$0.88)

Нет в наличии

Но возможно найдется у других продавцов, воспользуйтесь, пожалуйста, поиском.
Описание

Муранов О. Великі, могутні, живі. ( Розповідь про найголовніші ріки світу). Науково-художня книжка. Для середнього та старшого шкільного віку. Пер. з російської. Художники Л.Коломійцева, В.Коломійцев. Киев Веселка. 1984г. 262с., ілл. Твердый переплет,, увеличенный квадратный формат.

В книзі відомий популяризатор розповідає про такі велетні, як Волга, Об, Єнісей, Лена, Дніпро, Дунай, Ніл, Ганг, Міссісіпі, Амазонка, Парана, Конго, Нігер та про інші. Книга насичена цікавим пізнавальним матеріалом - про романтичні, а чпастіше драматичні історії відкриття та освоєння найбільших рік світу, про життя народів, що населяють їх береги, про рослинний та тваринний світ в їх басейнах.

Стан відмінний.

Смотрите также
Посмотреть все