Фаворит Маркет
КнигиХудожественная лит.Приключения, путешествия
Шундик М. Прадавній знак. Роман. Перклад з російської О.Аврамчук. Київ Молодь 19Шундик М. Прадавній знак. Роман. Перклад з російської О.Аврамчук. Київ Молодь 19 1Шундик М. Прадавній знак. Роман. Перклад з російської О.Аврамчук. Київ Молодь 19 2

Шундик М. Прадавній знак. Роман. Перклад з російської О.Аврамчук. Київ Молодь 19

30 грн. (≈$0.75)

Нет в наличии

Но возможно найдется у других продавцов, воспользуйтесь, пожалуйста, поиском.
Описание

Шундик М. Прадавній знак. Роман. Перклад з російської О.Аврамчук. Київ Молодь 1986г. 248 с. Палiтурка / переплет: Картонна, корінець тканинний, звичайний формат.

Дія роману відбувається на заполярному острові, що належить одній з північних країн. Тут живе північне племя сонцепоклонників. Про людей цього племені один з героїв роману, прогресивний журналіст Ялмар Берг, каже, що кожен з них поет і філософ, їм далеко не байдуже, що відбувається у світі, над яким нависла страшна загроза всесветно атомного пожежі, що загрожує загибеллю всьому сущому. Керуючись здоровим глуздом свого незіпсованого уявлення про добро і зло, островяни чуйно й точно вгадують, що необхідно всіма силами протистояти злому наміру жадібних, саме тих, хто заради власної наживи готовий погубити рід людський. Автор поетично обігрує легенду островян про Чарівному оленя як символі краси і вічного життя на прекрасній планеті Земля. Наклад книги 30 тис. прим. Вага книги 255 гр.

Стан відмінний.

Смотрите также
Посмотреть все