Фаворит Маркет
КнигиГуманитарные наукиИсторияВсемирная история
Історія Західних та Південних слов’ян (з давніх часів до XX ст.) Курс лекцій. НаІсторія Західних та Південних слов’ян (з давніх часів до XX ст.) Курс лекцій. На 1Історія Західних та Південних слов’ян (з давніх часів до XX ст.) Курс лекцій. На 2Історія Західних та Південних слов’ян (з давніх часів до XX ст.) Курс лекцій. На 3Історія Західних та Південних слов’ян (з давніх часів до XX ст.) Курс лекцій. На 4Історія Західних та Південних слов’ян (з давніх часів до XX ст.) Курс лекцій. На 5

Історія Західних та Південних слов’ян (з давніх часів до XX ст.) Курс лекцій. На

60 грн. (≈$1.51)

Нет в наличии

Но возможно найдется у других продавцов, воспользуйтесь, пожалуйста, поиском.
Описание
Історія Західних та Південних слов’ян (з давніх часів до XX ст.) Курс лекцій. Навчальний посібник для студениів історичних спеціальностей.
За редакцією проф. В.Ярового. Київ Либідь 2001г. 632 с., мапи переплет/обкладинка: Тверда, формат звичайний.
У посібнику аналізуються загальні закономірності та спе­цифіка етнічного, суспільно-політичного, економічного й куль­турного розвитку західно- та південнослов’янських народів. Роз­криваються особливості слов’янського етногенезу, процесу ви­никнення, становлення, розвитку та занепаду феодальних слов’янських держав. Показується становище слов’янських на­родів у період німецького, османського, австрійського та російського поневолення. Значна увага приділяється досліджен­ню національно-визвольних рухів слов’янських народів, їх боротьби за відновлення своєї національної незалежності й дер­жавності. «Зміст» - дивись фото. Вага книги 660 гр.
Состояние книги: відмінний-дуже добрий
№1682
Смотрите также
Посмотреть все