Фаворит Маркет
КнигиУчебная и школьная литератураПедагогам и родителям
Трофімов В. Щоденник ігротеки.Трофімов В. Щоденник ігротеки. 1Трофімов В. Щоденник ігротеки. 2

Трофімов В. Щоденник ігротеки.

90 грн. (≈$2.25)

Нет в наличии

Но возможно найдется у других продавцов, воспользуйтесь, пожалуйста, поиском.
Описание
Рисунки за вказівками автора виконав художник А.Титаренко. Київ Радянська школа. 1969г. 192 с., іл. переплет/обкладинка: Картонна, корінець тканинний, формат збільшений.
Вільний час! Як його використати? Як зробити цікавим? Для цього є багато різних способів. Проте найращим відпочинком є той, який приносить користь не тільки нам особисто, а й тим, хто нас оточує. Цікаво і корисно проводять свій вільний час учні однієї з шкіл Київської області. Вони самостійно створили у себе в школі ігротеку. У цій книжці ви познайомитесь з героями різної вдачі, різних поглядів та інтересів. Серед них є справжні умільці, талановиті винахідники, юні художники. Користуючись порадами і кресленнями, поданими в книжці, ви можете створити у своїй школі ігротеку. Ця работа зробить ваше дозвілля не тільки корисним, а й цікавим та захоплюючим. Наклад книги 18 тис. прим. Вага книги 285 гр.
Состояние книги: незначна потертість країв та кілька невеликих плям обкладинки, дрібні розриви декількох аркушів без втрати тексту, в решті - дуже добрий
№1527
Смотрите также
Посмотреть все