Фаворит Маркет
КнигиХудожественная лит.Классика
Мирний Панас Твори в п'яти томах.Мирний Панас Твори в п'яти томах. 1Мирний Панас Твори в п'яти томах. 2Мирний Панас Твори в п'яти томах. 3Мирний Панас Твори в п'яти томах. 4

Мирний Панас Твори в п'яти томах.

€50 (≈$53.92)
Описание
Академія наук Української РСР. Головва редакційної комісії О.Білецький. Київ Вид-во Академії наук Української РСР 1954-55г. 376+328+420+400+460 с. іл. переплет/обкладинка: Тканева, формат збільшений.
До п'ятитомної збірки творів класика української літератури Панаса Мирного входять як раніше друковані, так і досі не публіковані твори. У перших чотирьох томах вміщено романи, повісті, оповідання і нариси. У п'ятому томі: драми, юнацькі щоденники, статті, вибрані листи. Матеріали розміщені в хронологічному порядку. Усі тексти подаються на основі вивчення рукописної спадщини письменника, яка зберігається у Відділі рукописів Інституту літератури ім. Т.Г. Шевченка Академії наук Української РСР. На цей фонд і зроблені усі посилання в примітках. В кінці кожного тома подаються стислі примітки текстологічного і довідкового характеру. Всі томи ілюструються документальними матеріалами з життя і творчості письменника. Тексти друкуються за сучасним правописом з додержанням деяких фонетичних, морфологічних, синтаксичних та лексичних особливостей мови Панаса Мирного. Наклад 25 тис. прим. Вага п'ятитомника 2875 гр.
Состояние книги: "незначна потертість країв обкладинок, ""вицвіли"" корінці, в решті - дуже добрий, блоки чисті, без печаток, написів чи підкреслень"
№1828
Оплата
Оплата на картку ПриватБанка, PayPal, MoneyGram.
Повна передоплата, післяплатою книги не висилаю.
------------
Payment by PrivatBank card, PayPal, MoneyGram.
Доставка
В межах України чи міжнародне пересилання Укрпоштою чи Новою поштою (посилка, дрібний пакет). 
В Росію та Білорусь не висилаю. 
International AVIA forwarding by Ukrposhta by registered mail.
Продавец отправляет в другие страны
Смотрите также
Посмотреть все