Фаворит Маркет
КнигиХудожественная лит.Историческая проза
Володимир Малик.	Таємний посол. В двох томах.Володимир Малик.	Таємний посол. В двох томах. 1Володимир Малик.	Таємний посол. В двох томах. 2Володимир Малик.	Таємний посол. В двох томах. 3Володимир Малик.	Таємний посол. В двох томах. 4Володимир Малик.	Таємний посол. В двох томах. 5Володимир Малик.	Таємний посол. В двох томах. 6

Володимир Малик. Таємний посол. В двох томах.

€20 (≈$21.28)

Нет в наличии

Но возможно найдется у других продавцов, воспользуйтесь, пожалуйста, поиском.
Описание
Роман. Том 1. Посол Урус-шайтана. Фірман султана., Том 2. Чорний вершник. Шовковий шнурок. Художник І.Вишинський. Харків Прапор 1981-82 454 + 520 с., іл. Тверда обкладинка,  звичайний формат.
До першого тому відомого українського письменника ввійшли перші дві книги історичного роману «Таємний посол» - «Посол Урус-шайтана» та «Фірман султана», в яких зображена боротьба російського і українського народів проти турецько-татарських поневолювачів у другій половині XVII століття. У другому томі, куда ввійшли книги «Чорний вершник», «Шовковий шнурок», автор продовжує розповідь про героїв, відомих читачу. Події розгортаються на тлі історичної обстановки, що склалася на Правобережній Україні в останній чверті XVII століття. Наклад книги 30 тис. прим. Вага двотомника 930 гр.
Стан: дуже добрий, практично нечитаний екземпляр, коричневатість аркушів та зрізів книжного блоку у 2-го тома 
№1284
Смотрите также
Посмотреть все