Фаворит Маркет
КнигиБиографии, мемуары
Українська проза початку ХХ ст.Українська проза початку ХХ ст. 1

Українська проза початку ХХ ст.

300 грн. (≈$7.33)
Описание
Калениченко Н. Українська проза початку ХХ ст.
Академія наук Української РСР Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка. Київ Наукова думка 1964г. 451 с. переплет/обкладинка: Тверда, формат звичайний.
У книзі вперше в українському літературознавстві широко досліджується велике коло проблем, звязаних з розвитком української прози кінця ХІХ - початку ХХ ст. Автор висвітлює не тільки творчість відомих художників слова, а й цілого ряду забутих та маловідомих прозаїків цього періоду, спиняється на таких важливих питаннях, як боротьба літературних напрямів, традиції і новаторство,ідейно-тематична та художня сутність прози початку ХХ ст. В дослідженні широко використані матеріали з найрізноманітніших тогочасних видань, зокрема журналів, альманахів, газет, збірок тощо. «Зміст» - дивись фото. Наклад книги 1740 прим. Вага книги 450 гр.
Состояние книги: добрий, незначна потертість кутів обкладинки, верхнього та нижнього країв корінця, слід наклейки на передньому форзаці, бібліотечні печатки та позначення, коричневатість країв аркушів та зрізів книжного блоку
№1241
Оплата
Оплата на картку ПриватБанка, PayPal, MoneyGram.
Повна передоплата, післяплатою книги не висилаю.
------------
Payment by PrivatBank card, PayPal, MoneyGram.
Доставка
В межах України чи міжнародне пересилання Укрпоштою чи Новою поштою (посилка, дрібний пакет). 
В Росію та Білорусь не висилаю. 
International AVIA forwarding by Ukrposhta by registered mail.
Продавец отправляет в другие страны
Смотрите также
Посмотреть все