Фаворит Маркет
КнигиГуманитарные наукиЭтнография, Эпос
Наймитські та заробітчанські пісні. «Українська народна творчість».Наймитські та заробітчанські пісні. «Українська народна творчість». 1Наймитські та заробітчанські пісні. «Українська народна творчість». 2Наймитські та заробітчанські пісні. «Українська народна творчість». 3Наймитські та заробітчанські пісні. «Українська народна творчість». 4Наймитські та заробітчанські пісні. «Українська народна творчість». 5

Наймитські та заробітчанські пісні. «Українська народна творчість».

€12 (≈$12.84)
Описание
Упоряд. С.Й. Грица. О.І. Дей, М.Г. Марченко. Серія. Академія Наук УРСР. Київ Наукова думка 1975 576 с., ноти Тверда обкладинка,  збільшений формат.
Книга містить пісні про життя найбідніших верств трудового народу періодів феодалізму і капіталізму — бурлаків, наймитів при чумацьких валках і панських дворах, сиріт-заробітчан, поденників, строкарів, селян-емігрантів за океан, сільських пролетарів та перших робітників на заводах. Пісні відзначаються яскравою соціальною спрямованістю. Окремою збіркою вони видаються вперше. Том охоплює текстовий і музичний матеріал з усіх українських земель. Значна частина творів друкується на основі рукописних джерел та сучасних записів. Книга стане в пригоді філологам, історикам, музикознавцям, викладачам, студентам. До частки пісень присутні ноти. Наклад книги 6 700 прим. Вага книги 660 гр.
Стан книги: потертість країв обкладинки, в решті - дуже добрий
№1604
Оплата
Оплата на картку ПриватБанка, PayPal, MoneyGram.
Повна передоплата, післяплатою книги не висилаю.
------------
Payment by PrivatBank card, PayPal, MoneyGram.
Доставка
В межах України чи міжнародне пересилання Укрпоштою чи Новою поштою (посилка, дрібний пакет). 
В Росію та Білорусь не висилаю. 
International AVIA forwarding by Ukrposhta by registered mail.
Продавец отправляет в другие страны
Смотрите также
Посмотреть все