Фаворит Маркет
КнигиХудожественная лит.Поэзия, стихи
Іван Котляревський.	Енеїда. Зі вступом і поясненнями Богдана Лепкого.Іван Котляревський.	Енеїда. Зі вступом і поясненнями Богдана Лепкого. 1Іван Котляревський.	Енеїда. Зі вступом і поясненнями Богдана Лепкого. 2Іван Котляревський.	Енеїда. Зі вступом і поясненнями Богдана Лепкого. 3Іван Котляревський.	Енеїда. Зі вступом і поясненнями Богдана Лепкого. 4Іван Котляревський.	Енеїда. Зі вступом і поясненнями Богдана Лепкого. 5Іван Котляревський.	Енеїда. Зі вступом і поясненнями Богдана Лепкого. 6

Іван Котляревський. Енеїда. Зі вступом і поясненнями Богдана Лепкого.

€250 (≈$267.27)
Описание
Берлін 1922 XV + 204 с. Тверда обкладинка,  зменшений формат.
За межі України книга не висилається.///
Поема-бурлеск «Енеїда» І. Котляревського — перший художній твір, написаний літературною українською мовою, в основу якого автор поклав сюжет однойменної поеми римського поета Вергілія, створивши цілком самобутній, оригінальний твір. Книга швидко поширилася Україною в безлічі списків, супроводжуваних додатками читачів. У 1798 р. в Санкт-Петербурзі без відома автора було надруковано три перші частини «Енеїди». Сам Котляревський у 1809 р. видав чотири частини, додавши низку змін до опублікованого раніше тексту. П’яту й шосту частини було написано в першій половині 1820-х років. Перше повне видання побачило світ вже після смерті ав- тора — у 1842 році в Харкові. Вихід у світ «Енеїди» став епохальним явищем в історії української культури. На думку багатьох дослідників, надзвичайна цінність поеми Котляревського полягає в тому, що автор довів мистецьку повноцінність української мови, яку до того вважали лише говіркою. Вага книги 100гр.
Стан книги: практично нечитаний екземпляр, втрачено обкладинку, перший аркуш книжного блоку (портрет письменника?) та аркуші після стор. 204, потертість країв аркушів, незначне забруднення, сліди перегину та дрібні пошкодження верхніх кутів аркушівдо 12 аркушів обрізані зверху та знизу до 5 мм, невелике пошкодження 2-3 аркушів, плями в кінці книги, наявність аркушів в книзі перевірена.
Шафа 
Оплата
Оплата на картку ПриватБанка, PayPal, MoneyGram.
Повна передоплата, післяплатою книги не висилаю.
------------
Payment by PrivatBank card, PayPal, MoneyGram.
Доставка
В межах України чи міжнародне пересилання Укрпоштою чи Новою поштою (посилка, дрібний пакет). 
В Росію та Білорусь не висилаю. 
International AVIA forwarding by Ukrposhta by registered mail.
Продавец отправляет в другие страны
Смотрите также
Посмотреть все