Фаворит Маркет
КнигиГуманитарные наукиИсторияНовейшая история
Петро Стерчо.	Карпато-Українська держава. До історії визвольної боротьбиПетро Стерчо.	Карпато-Українська держава. До історії визвольної боротьби 1Петро Стерчо.	Карпато-Українська держава. До історії визвольної боротьби 2Петро Стерчо.	Карпато-Українська держава. До історії визвольної боротьби 3Петро Стерчо.	Карпато-Українська держава. До історії визвольної боротьби 4Петро Стерчо.	Карпато-Українська держава. До історії визвольної боротьби 5Петро Стерчо.	Карпато-Українська держава. До історії визвольної боротьби 6Петро Стерчо.	Карпато-Українська держава. До історії визвольної боротьби 7

Петро Стерчо. Карпато-Українська держава. До історії визвольної боротьби

€75 (≈$80.21)
Описание
карпатських українців у 1919-1939 роках. Торонто Наукове товариство ім. Т.Шевченка 1965 288 с., іл. Тверда обкладинка,  збільшений формат.
Автор в праці Карпато-Українська держава широко висвітлює історію Карпатської України повязуючи з міжнародною політикою в Європі в 1938-1939 роках щодо Чехословаччини та Закарпаття.  Особливу увагу звертає передумовам виникнення  державності Карпатської України. Петро Стерчо, активний учасник подій періоду Карпатської України, використовує крім власних спогадів, статті із преси того часу, рідкісні документи та матеріали, ряд з яких наводить в додатках. «Зміст» - дивись фото. Вага книги 520 гр.
Стан книги: відмінний-дуже добрий
№1871=№1358
Оплата
Оплата на картку ПриватБанка, PayPal, MoneyGram.
Повна передоплата, післяплатою книги не висилаю.
------------
Payment by PrivatBank card, PayPal, MoneyGram.
Доставка
В межах України чи міжнародне пересилання Укрпоштою чи Новою поштою (посилка, дрібний пакет). 
В Росію та Білорусь не висилаю. 
International AVIA forwarding by Ukrposhta by registered mail.
Продавец отправляет в другие страны
Смотрите также
Посмотреть все