Фаворит Маркет
КнигиХудожественная лит.Поэзия, стихи
Гомер.	Одіссея. Переклав із старогрецької і склав примітки та словник Борис Тен.Гомер.	Одіссея. Переклав із старогрецької і склав примітки та словник Борис Тен. 1Гомер.	Одіссея. Переклав із старогрецької і склав примітки та словник Борис Тен. 2Гомер.	Одіссея. Переклав із старогрецької і склав примітки та словник Борис Тен. 3Гомер.	Одіссея. Переклав із старогрецької і склав примітки та словник Борис Тен. 4Гомер.	Одіссея. Переклав із старогрецької і склав примітки та словник Борис Тен. 5Гомер.	Одіссея. Переклав із старогрецької і склав примітки та словник Борис Тен. 6

Гомер. Одіссея. Переклав із старогрецької і склав примітки та словник Борис Тен.

€75 (≈$80.21)
Описание
Вступна стаття К.Забарила. Худ. оформлення Л.Склютовського. Київ Дніпро 1968 462 с., іл. Супер. Тканева обкладинка,  збільшений формат.
«Одіссе?я» — давньогрецька епічна поема про пригоди Одіссея, царя Ітаки. Описує 40-днів життя героя: поневіряння після Троянської війни, повернення додому і помсту залицяльникам до його дружини Пенелопи. Шедевр світової літератури. Авторство приписується легендарному Гомеру. Написана між 8 — 7 ст. до н. е., так званою гомерівською грецькою мовою. Складається з 24 пісень (частин). Близько 6 ст. до н. е. стала каноном грецької літератури разом із іншою гомерівською поемою «Іліадою». Український читач дістає новий повний переклад "Одіссеї". Це багаторічна праця відомого українського перекладача і знавця стародавнії мов Б.Тена (псевдонім Миколи Хомичевського). Беззаперечна заслуга перекладача полягає в тому, що в його інтерпретації "Одіссея" значною мірою зберігає вірність оригіналові і разом з тим читається легко і невимушено. Наклад книги 25 тис. прим. прим. Вага книги 1110 гр.
Стан книги: дуже добрий - книга; супер - потертості, дрібні вириви, проклейка прозорим скочем
№1897 Шафа 4
Оплата
Оплата на картку ПриватБанка, PayPal, MoneyGram.
Повна передоплата, післяплатою книги не висилаю.
------------
Payment by PrivatBank card, PayPal, MoneyGram.
Доставка
В межах України чи міжнародне пересилання Укрпоштою чи Новою поштою (посилка, дрібний пакет). 
В Росію та Білорусь не висилаю. 
International AVIA forwarding by Ukrposhta by registered mail.
Продавец отправляет в другие страны
Смотрите также
Посмотреть все