Фаворит Маркет
КнигиДетская литератураПриключения. Детективы
Аркадій Гайдар.	Доля барабанщика. Повісті.Аркадій Гайдар.	Доля барабанщика. Повісті. 1Аркадій Гайдар.	Доля барабанщика. Повісті. 2Аркадій Гайдар.	Доля барабанщика. Повісті. 3

Аркадій Гайдар. Доля барабанщика. Повісті.

€3 (≈$3.21)
Описание
Ілюстрації В.Савадова. Переклад з російської Г.Кулінича, Г.Ткаченко та ін. Київ Молодь 1984 264 с., іл. Тверда обкладинка,  звичайний формат.
Гайдар Аркадій Петрович (справжне прізвище — Голіков; 1904-1941) — радянський дитячий письменник-прозаїк, в жанрі оповідань та повістей, найвідоміші твори: «PBC» (1925), «Школа» (1930), «Четвертий бліндаж», «Військова таємниця» (1935), «Тимур і його команда» (1940), «Чук і Гек» (1939), «Доля барабанщика» (1938), оповідання «Блакитна чашка» (1936). Твори письменника увійшли до шкільної програми, активно екранізувалися, перекладені багатьма мовами світу. Твір «Тимур і його команда» фактично поклав початок «тимурівському руху», що ставив своєю метою добровольчу допомогу ветеранам та людям похилого віку з боку піонерів. До книги ввійшли:"Військова таємниця". "Голуба чашка". "Доля барабанщика". "Тімур і його команда". Передмова Ю.Збанацького "Завжди Гайдар!". Вага книги 540 гр.
Стан книги: добрий, напис на форзаці, забруднення окремих аркушів та зрізів книжного блоку
2№1263
Оплата
Оплата на картку ПриватБанка, PayPal, MoneyGram.
Повна передоплата, післяплатою книги не висилаю.
------------
Payment by PrivatBank card, PayPal, MoneyGram.
Доставка
В межах України чи міжнародне пересилання Укрпоштою чи Новою поштою (посилка, дрібний пакет). 
В Росію та Білорусь не висилаю. 
International AVIA forwarding by Ukrposhta by registered mail.
Продавец отправляет в другие страны
Смотрите также
Посмотреть все