Фаворит Маркет
КнигиХудожественная лит.Любовные романы
Любовний роман. Лукащук Курва. Бальзак Баламутка. Саган Кассола Вебер ГардіЛюбовний роман. Лукащук Курва. Бальзак Баламутка. Саган Кассола Вебер Гарді 1Любовний роман. Лукащук Курва. Бальзак Баламутка. Саган Кассола Вебер Гарді 2Любовний роман. Лукащук Курва. Бальзак Баламутка. Саган Кассола Вебер Гарді 3Любовний роман. Лукащук Курва. Бальзак Баламутка. Саган Кассола Вебер Гарді 4Любовний роман. Лукащук Курва. Бальзак Баламутка. Саган Кассола Вебер Гарді 5

Любовний роман. Лукащук Курва. Бальзак Баламутка. Саган Кассола Вебер Гарді

€3 (≈$3.21)
Описание
Ціна за одну книгу. Продається окремими книгами.
---
Христина Лукащук. Курва. Роман.
Передм. І.Карпи. Художник Х.Лукащук. Харків Клуб сімейного дозвілля 2013 240 с., іл.
Тверда зменшений
ISBN 97********-4699-0
Марті є чим поділитися з подругами. Їхні посиденьки – таке собі «Секс і місто» по-українськи. Але їй нема чим похвалитися: закохуватися в одружених чоловіків – Мартина карма. Коли вони з Остапом планували власне весілля, вона й гадки не мала, що десь під Івано-Франківськом на нього чекає жінка та двійко діток… Другий, Павло, нічого не приховував, але розлучатися не схотів. Чим закінчаться Мартині спроби номер три й чотири, якщо достеменно відомо, що п’ятої не буде? Наклад 5 тис. прим. Вага книги 180 гр.
Стан книги: дуже добрий
№1251
---
Ганс Вебер. Моя сестра Тіллі. Повість.
Переклад з німецької Б.Гавришківа. Худ. оформлення В.Агафонова. Обкладинка стилізована під серію. Київ Молодь 1987 120 с.
М'яка обкладинка, звичайний формат.
У повісті молодого німецького письменника розповідь ведеться від імені головних героїв твору: 15-річної учениці Тіллі і її 21-річного брата - водія таксі. Обидва вони знаходяться в однаковій ситуації: до них прийшло перше кохання. Складність почуттів і вчинків дійових осіб автор передає з тонким гумором, психологічно переконливо зображуючи молодих людей, що вступають у доросле життя. Наклад книги 30 тис. прим. Вага книги 110 гр.
Стан книги: дуже добрий, нечитаний екземпляр
№1275
---
Карло Кассола. Наречена Бубе. Роман.
Переклад з італійської П.Соколовський. Худ. оформ. О.Мікори. Київ Молодь 1966 200 с.
Картонна обкладинка, корінець тканинний, звичайний формат.
Дія роману починається в дні, коли війна вже закінчилася, але світ ще не настав. Вже розбиті і вигнані німці, але війська англійців і американців ще Італії окупують. Головні геої - учасник Опору Бубе і дівчина Мара, з Бубе сталася неприємна історія - він вбив людину. Бубе змушений ховатися і навіть покинути країну. Спочатку Маре здавалося, що очікування буде недовгим, однак розлука затяглася. Бубе постав перед судом і був засуджений до довгих років позбавлення волі... За романом було знято італійським режисером Луїджі Коменчіні було знято художній фільм з Клаудією Кардинале в головній ролі. Наклад книги 30 тис. прим. Вага книги 235 гр.
Стан книги: добрий, потертість та забруднення обкладинки, бібліотечні печатки та позначення, тріщини
№1290
---
Франсуаза Саган. Чи любите ви Брамса? Повісті.
Переклад з французької В.Омельченка ті Я.Кравця. Київ Молодь 1983 336 с., іл.
Картонна обкладинка, корінець тканинний, зменшений формат.
До книги ввійшли три психологічні ліричні повісті відомої французької письменниці про кохання: «Чи любите ви Брамса?», «Сонячний промінь в холодній воді». «Здрастуй, печаль!». Вага книги 300 гр.
Стан книги: дуже добрий, нечитаний екземпляр, незначна потертість кутів обкладинки
№1292
---
Томас Гарді. Подалі від шаленої юрми. Серія «Класика жанру». Роман.
Переклад з англійської Д.Троценко. Київ 2015 512 с.
М'яка обкладинка, зменшений формат.
ISBN 97*******23-002-7
Одна жінка і троє дуже різних чоловіків — чим закінчиться ця неймовірна любовна драма? Роман, який 1874 року вперше був анонімно надрукований в часописі «Cornhill Magazine» у кількох числах з продовженням, одразу отримав неабиякий успіх і ще за життя автора кілька разів перевидавався окремим виданням. А вже 1915 року за романом було знято першу німу кінокартину. Відтоді твір адаптувався для кіно. Наклад книги 3 000 прим. Вага книги 225 гр.
Стан книги: нечитаний екземпляр, вигин боковох країв та незначне забруднення обкладинки, в решті - дуже добрий
№1447=№1578
---
Оноре де Бальзак. Баламутка. Серія «Зарубіжна класика».
Переклад з французької Ю.Лісняка. Київ Основи 2003 354 с.
М'яка зменшений
ISBN 96*******49-7 Роман "Баламутка" видатного французького письменника доби романтизму (1799-1850) входить до циклу "Людська комедія". Дія твору відбувається в Парижі і в провінційному містечку Ісудені часів Реставрації. Персонажі "Баламутки" належать до різних соціальних верств: бонапартистські офіцери, представники паризької богеми, обивателі, митці, чиновники тощо. Роман густо насичено подіями. Це твір про віру в лотерейне щастя, про роль випадку в житті людини, про пригоди невдатних авантюрників, про красу, яка збаламучує чоловічий розум, і про жіночу нерозважливість, яка зрештою стає згубною і для оточуючих чоловіків, і для самої жінки. Вага книги 245 гр.
Стан книги: дуже добрий
№1251 
Оплата
Оплата на картку ПриватБанка, PayPal, MoneyGram.
Повна передоплата, післяплатою книги не висилаю.
------------
Payment by PrivatBank card, PayPal, MoneyGram.
Доставка
В межах України чи міжнародне пересилання Укрпоштою чи Новою поштою (посилка, дрібний пакет). 
В Росію та Білорусь не висилаю. 
International AVIA forwarding by Ukrposhta by registered mail.
Продавец отправляет в другие страны
Смотрите также
Посмотреть все