Фаворит Маркет
КнигиГуманитарные наукиИсторияИсториография
Державний центр Української Народної Республіки в екзилі. Статті і матеріяли.Державний центр Української Народної Республіки в екзилі. Статті і матеріяли. 1Державний центр Української Народної Республіки в екзилі. Статті і матеріяли. 2Державний центр Української Народної Республіки в екзилі. Статті і матеріяли. 3Державний центр Української Народної Республіки в екзилі. Статті і матеріяли. 4Державний центр Української Народної Республіки в екзилі. Статті і матеріяли. 5Державний центр Української Народної Республіки в екзилі. Статті і матеріяли. 6Державний центр Української Народної Республіки в екзилі. Статті і матеріяли. 7

Державний центр Української Народної Республіки в екзилі. Статті і матеріяли.

€40 (≈$42.79)
Описание
Інститут дослідження модерної історії України. Зредагували Любомир Р.Винар і Наталія Пазуняк. Філядельфія-Київ-Вашингтон Фундація ім. С.Петлюри в США - Веселка 1993 496 с. Тверда обкладинка,  збільшений формат.
Частина 1 Будівничі УНР, статті, листи і промови М.Грушевського і С.Петлюри. Частина 2 Надзвичайна сесія УН Ради 14-15 березня 1992 р. Доповіді і матеріали. Частина 3. Державний центр УНР у екзилі. Документи і джерела. Частина 4. Передача повноважень Державного Центру УНР в екзилі Пезидентові і Урядові Української держави. Частина 5. Історичні дослідження діяльності уряду УНР (М.Пап "Війна між Україною і Росією у 1917-1919 р. В.Сергійчук. "До дипломатичної діяльності УНР"). Частина 6. Джерала (Універсали, протоколи , комунікати, деклярації). Частина 7. Президенти УНР. Частина 8. фотосвітлини. Показчик імен. Словник. Вага книги 700 гр.
Стан книги: дуже добрий, практично нечитаний екземпляр, незначна потертість країв обкладинки та ребер корінця
№1291
Оплата
Оплата на картку ПриватБанка, PayPal, MoneyGram.
Повна передоплата, післяплатою книги не висилаю.
------------
Payment by PrivatBank card, PayPal, MoneyGram.
Доставка
В межах України чи міжнародне пересилання Укрпоштою чи Новою поштою (посилка, дрібний пакет). 
В Росію та Білорусь не висилаю. 
International AVIA forwarding by Ukrposhta by registered mail.
Продавец отправляет в другие страны
Смотрите также
Посмотреть все