Фаворит Маркет
КнигиГуманитарные наукиЭтнография, Эпос
Діти емігрантів про себе. Сповіді. Думки. Судження… Біль. Два випуски.Діти емігрантів про себе. Сповіді. Думки. Судження… Біль. Два випуски. 1Діти емігрантів про себе. Сповіді. Думки. Судження… Біль. Два випуски. 2Діти емігрантів про себе. Сповіді. Думки. Судження… Біль. Два випуски. 3Діти емігрантів про себе. Сповіді. Думки. Судження… Біль. Два випуски. 4Діти емігрантів про себе. Сповіді. Думки. Судження… Біль. Два випуски. 5Діти емігрантів про себе. Сповіді. Думки. Судження… Біль. Два випуски. 6

Діти емігрантів про себе. Сповіді. Думки. Судження… Біль. Два випуски.

€50 (≈$53.52)
Описание
Загальна редакція та упорядкування І.Калинця, Н.Гумницької. Львів Артос 2008-09 111 + 179 с., іл. М'яка обкладинка,  збільшений формат.
Ціна за комплект з двох випусків. Продається комплектом з двох випусків.
Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» протягом вересня 2007 - червня 2008 року у рамках проекту «Назустріч новій хвилі» провів конкурс для української молоді (дітей та юнацтва) «Діти емігрантів про себе». Мета конкурсу: виявити і проаналізувати думки дітей емігрантів для об’єктивної оцінки сучасного стану еміграційної спільноти та розробки рекомендацій з позитивного впливу на їх майбутнє; пробудити інтерес до своїх національних джерел, до своєї історії, культури, духовності; допомогти українським родинам зберегти і сформувати у своїх дітей український дух, відчуття гордості та приналежності до своєї великої Батьківщини через святая святих – материнську рідну мову, рідне слово, пісню, пейзаж; сприяти вихованню патріотів Української держави, творчих особистостей. «Зміст» - дивись фото. Вага випуску 2008р. 225 гр. Вага випуску 2009р. 350 гр.
Стан книг: дуже добрий
№1524
Оплата
Оплата на картку ПриватБанка, PayPal, MoneyGram.
Повна передоплата, післяплатою книги не висилаю.
------------
Payment by PrivatBank card, PayPal, MoneyGram.
Доставка
В межах України чи міжнародне пересилання Укрпоштою чи Новою поштою (посилка, дрібний пакет). 
В Росію та Білорусь не висилаю. 
International AVIA forwarding by Ukrposhta by registered mail.
Продавец отправляет в другие страны
Смотрите также
Посмотреть все