Фаворит Маркет
КнигиДетская литератураПознавательная литература
Ігор Бончковський.	Отці-єзуїти. Атеїстичні нариси.Ігор Бончковський.	Отці-єзуїти. Атеїстичні нариси. 1Ігор Бончковський.	Отці-єзуїти. Атеїстичні нариси. 2

Ігор Бончковський. Отці-єзуїти. Атеїстичні нариси.

€4 (≈$4.28)
Описание
Переклад з російської Т.Сергейчук. Худ. оформлення А.Жуковський. Київ Веселка 1976 135 с., іл. М'яка обкладинка,  звичайний формат.
Ця книга розповідає про орден єзуїтів, одному з наймогутніших орденів Римо-католицької церкви. Основна увага автора зосереджена на діяльності єзуїтів у часи колонізації Південної Америки, коли їм вдалося навіть заснувати там самостійну державу. Потрібно сказати, що в даний час ідеологи капіталізму всіма силами намагаються або віддати забуттю ганебні сторінки своєї історії, або обілити їх, тлумачити в збоченому світі. Саме в такому плані підноситься віруючим міф про державу єзуїтів у Парагваї, створення якого нібито було продиктовано благородними спонуками і означало мало не спробу здійснити на ділі прекрасну мрію про Місті Сонця. Ось чому так важливо знати справжню історію римської католицької церкви взагалі і правду про діяння Товариства Ісуса зокрема. Вага книги 140 гр.
Стан книги: добрий, потертість країв обкладинки та корінця
№1213
Оплата
Оплата на картку ПриватБанка, PayPal, MoneyGram.
Повна передоплата, післяплатою книги не висилаю.
------------
Payment by PrivatBank card, PayPal, MoneyGram.
Доставка
В межах України чи міжнародне пересилання Укрпоштою чи Новою поштою (посилка, дрібний пакет). 
В Росію та Білорусь не висилаю. 
International AVIA forwarding by Ukrposhta by registered mail.
Продавец отправляет в другие страны
Смотрите также
Посмотреть все