Фаворит Маркет
КнигиГуманитарные наукиИсторияДругое
Історія міст і сіл Української РСР в 26 томах. Львівська область.

Історія міст і сіл Української РСР в 26 томах. Львівська область.

400 грн. (≈$9.99)

Нет в наличии

Но возможно найдется у других продавцов, воспользуйтесь, пожалуйста, поиском.
Описание
Історія міст і сіл Української РСР в 26 томах. Львівська область. Редколегія томау В.Маланчук (голова), І.Крип'якевич, В.Огоновський та ін.
Київ Головна редакція УРЕ 1968г. 979 с., іл. Палiтурка / переплет: Тверда, енциклопедичний формат.
"29 травня 1962 року була підписана постанова ЦК КПУ № 16/18-3 ""Про видання ""Історії міст і сіл Української РСР"". Це перша фундаментальна історична праця, кожний том якої висвітлював історію населених пунктів окремих областей України, а їх на той час налічувалося майже 40 тисяч. Важливе місце у збиранні матеріалів для написання нарисів про міста і села належить обласним державним архівам, музеям, краєзнавчим науково-дослідним установам. Неабияку роль в цьому зіграли і наукові бібліотеки. Очолювала цю роботу Державна історична бібліотека України, яка спільно з Інститутом історії АН України розробила методичні рекомендації щодо організації роботи обласних бібліотек з надання допомоги авторам ""Історії міст і сіл Української РСР"". Наклад книги 15 тис. прим. Вага книги 2200 гр."
Стан дуже добрий, малопомітні плями обкладинки, забруднення верхного та нижнього зрізів книжного блоку (фото на вимогою)
Смотрите также
Посмотреть все