Фаворит Маркет
КнигиГуманитарные наукиИсторияВсемирная история
Радянська енциклопедія історії України. В чотирьох томах.Радянська енциклопедія історії України. В чотирьох томах. 1Радянська енциклопедія історії України. В чотирьох томах. 2Радянська енциклопедія історії України. В чотирьох томах. 3Радянська енциклопедія історії України. В чотирьох томах. 4Радянська енциклопедія історії України. В чотирьох томах. 5Радянська енциклопедія історії України. В чотирьох томах. 6

Радянська енциклопедія історії України. В чотирьох томах.

€75 (≈$80.21)
Описание
Радянська енциклопедія історії України. В чотирьох томах.
Академія наук Української ССР. Відповід. редактор А.Скаба. Київ Главна редакція УРЕ 1969-72г. 550+582+575+575 с., іл., карт. переплет/обкладинка: Тверда, формат енциклопедичний.
Радянська енциклопедія історії України - перше енциклопедичне видання, присвячене історії українського народу, Української Радянської Соціалістичної Республіки. Енциклопедія виходить у чотирьох томах, де вміщено близько 9 тисяч статей, у тому числі понад 4 тисячі таких, які уперше друкуються в енциклопедичній літературі. Видання розповідає про багатовікову боротьбу українського народу за свою свободу і незалежність, за встановлення і зміцнення Радянської влади, за побудову соціалізму. В статтях подано історію Київської Русі, показано боротьбу українського народу проти феодально-кріпосницького гноблення, проти султанської Туреччини, шляхетської Польші та інших іноземних загарбників, за воззєднання України з Росією. Ряд статей присвячено конкретним проявам боротьби народних мас України за своє соціальне та національне визволення - селянсько-козацьким повстанням, гайдамацькому рухові на Правобережжі, рухові опришків на західноукраїнських землях тощо. Значне місце в енциклопедії займає виклад історії визвольного руху XIX - початку XX століть, зокрема руху декабристів і народництва. Подається чимало статей про революційні події на Україні. Багато статей присвячено радянській добі. Кольорові ілюстрації, карти. Наклад 40 тис. прим. Вага чотиритомника 4450 гр.
Состояние книги: "в усіх томах втрачено суміжні аркуші форзаців, в решті ""дуже добрий"""
2№1407
Оплата
Оплата на картку ПриватБанка, PayPal, MoneyGram.
Повна передоплата, післяплатою книги не висилаю.
------------
Payment by PrivatBank card, PayPal, MoneyGram.
Доставка
В межах України чи міжнародне пересилання Укрпоштою чи Новою поштою (посилка, дрібний пакет). 
В Росію та Білорусь не висилаю. 
International AVIA forwarding by Ukrposhta by registered mail.
Продавец отправляет в другие страны
Смотрите также
Посмотреть все