Фаворит Маркет
КнигиВоенное дело, военная история, война
Історія запорізьких козаків. В трьох томах.Історія запорізьких козаків. В трьох томах. 1Історія запорізьких козаків. В трьох томах. 2Історія запорізьких козаків. В трьох томах. 3Історія запорізьких козаків. В трьох томах. 4

Історія запорізьких козаків. В трьох томах.

600 грн. (≈$15.15)
Описание
Яворницький Дмитро Історія запорізьких козаків. В трьох томах. Львів Світ 1990г. 319 + 392 + 456 с., іл. переплет/обкладинка: Тканева, формат збільшений.
"Книга є найбільш повним історичним дослідженням, що охоплює період 1471 -1734 рр.. На багатому документальному матеріалі в популярній формі всебічно висвітлюється життя запорізького козацтва. Другий том містить хронологічний виклад історії запорізького козацтва з кінця ХV століття до 1686 р. Розповідає про виникнення і становлення козацтва, козацькі повстання проти Речі Посполитої, роль запорожців у боротьбі з турецько-татарською агресією, Хмельниччині та періоді Руїни, відносини запорожців з іншими країнами. Особливу увагу автор звертає на відомих козацьких лідерів - Вишневецького, Сагайдачного, Сірка, Дорошенка та ін Третій том містить хронологічний виклад історії запорізького козацтва від 1686 до 1734. Охоплює кримські й азовські походи, історію Петрика, діяльність гетьмана Мазепи, і його політику щодо запорожців, Північну війну. Висвітлює політику російського царизму щодо України, перехід козаків на чолі з Мазепою і Гордієнком на бік шведів і їх життя під владою Криму аж до повернення в Україну. Містить іменний та географічний показники до трьох томах. В комплект входить ""Карта"" (див фото). Вага тритомника 1700 гр."
Состояние книги: дуже добрий, практично нечитаний екземпляр
№1493
Оплата
Оплата на картку ПриватБанка, PayPal, MoneyGram.
Повна передоплата, післяплатою книги не висилаю.
------------
Payment by PrivatBank card, PayPal, MoneyGram.
Доставка
В межах України чи міжнародне пересилання Укрпоштою чи Новою поштою (посилка, дрібний пакет). 
В Росію та Білорусь не висилаю. 
International AVIA forwarding by Ukrposhta by registered mail.
Продавец отправляет в другие страны
Смотрите также
Посмотреть все