Фаворит Маркет
КнигиВоенное дело, военная история, война
Звитяга і жертовність: Українці на фронтах Другої світової війни.Звитяга і жертовність: Українці на фронтах Другої світової війни. 1

Звитяга і жертовність: Українці на фронтах Другої світової війни.

400 грн. (≈$10.1)
Описание
Муковський І., Лисенко О. Звитяга і жертовність: Українці на фронтах Другої світової війни.
Наукове видання. За ред. В.Конашевича. Київ Вид. агентство «Книга Пам'яті України» 1996г. 567 с. переплет/обкладинка: Картонна, корінець тканинний, формат звичайний.
"Ця монографія є першою спробою комплексного дослідження боротьби воїнів-украінців з німецько-фашистськими та японськими загарбниками. На багатому архівному матеріалі, який здебільшого вводиться до наукового обігу вперше, автори розкривають роль і місце в другій світовій війні основного ""трудівника фронту"" - рядового бійця, плоть від плоті українського народу. В основу роботи покладено історико-хронологічну послідовність у висвітленні ратної звитяги громадян України на фронтах, боротьби національного підпілля, участі українців у збройних силах США, Канади, Франції та інших країн. Автори документально обгрунтовують і вводять до обігу нові цифрові показники участі українців у війні та понесених ними військових утрат. Книга розрахована на викладачів і студентів вузів, науковців, працівників і слухачів військових учбових закладів, на всіх, хто цікавиться новітньою історією України. «Зміст» - дивись фото. Наклад книги 10 тис. прим. Вага книги 560 гр."
Состояние книги: дуже добрий
№1499
Оплата
Оплата на картку ПриватБанка, PayPal, MoneyGram.
Повна передоплата, післяплатою книги не висилаю.
------------
Payment by PrivatBank card, PayPal, MoneyGram.
Доставка
В межах України чи міжнародне пересилання Укрпоштою чи Новою поштою (посилка, дрібний пакет). 
В Росію та Білорусь не висилаю. 
International AVIA forwarding by Ukrposhta by registered mail.
Продавец отправляет в другие страны
Смотрите также
Посмотреть все