Фаворит Маркет
КнигиВоенное дело, военная история, война
Війна у ворожому тилу. Война в тылу врага.Війна у ворожому тилу. Война в тылу врага. 1Війна у ворожому тилу. Война в тылу врага. 2Війна у ворожому тилу. Война в тылу врага. 3Війна у ворожому тилу. Война в тылу врага. 4

Війна у ворожому тилу. Война в тылу врага.

120 грн. (≈$3.02)
Описание
Линьков Г. Війна у ворожому тилу. Война в тылу врага.
Предмова Сидора Ковпака. Переклав І.Прикордонний. Художник І.Мікора. Київ Держлітвидав України 1963г. 503 с. переплет/обкладинка: Картонна, корінець тканинний, формат збільшений.
"Автор книги, Герой Радянського Союзу, під псевдонімом ""Батя"", в період Великої Вітчизняної війни був командиром одного з найбільших з'єднань радянських партизанів. Великий практичний досвід партизанської боротьби і глибоке знання архівних матеріалів дозволило йому на загальному тлі партизанського руху всебічно показати бойову і політичну діяльність багатотисячного формування, що діяв 30 місяців на окупованій території. У своїй книзі спогадів Герой Радянського Союзу Г.Ліньков розповідає про дії партизанських загонів у Великій Вітчизняній війні. Він оповідає про ті реальні труднощі, які відчували жителі на перших порах на окупованій ворогом території, і про тих великих бойових успіхи, які були досягнуті партизанами в найважчих умовах. Г.М. Линьков на прикладі своєї бойової роботи показує, як поступово, від дрібних вилазок до найбільших диверсій, все більш впевнено і ефективно, всі з великим успіхом виконувалася завдання, - створити на окупованій території нестерпні умови для ворога, як ріс і ширився всенародний подвиг в тилу противника. Зміст: Двічі Герой Радянського Союзу С.А. Ковпак про автора і його книзі. Від автора. Повітряний десант. Перші сутички. Удар по комунікаціях. Всім народом. Після війни. Вага книги 610 гр."
Состояние книги: дуже добрий, потертість країв обкладинки та корінця, напис на форзаці
№1602
Оплата
Оплата на картку ПриватБанка, PayPal, MoneyGram.
Повна передоплата, післяплатою книги не висилаю.
------------
Payment by PrivatBank card, PayPal, MoneyGram.
Доставка
В межах України чи міжнародне пересилання Укрпоштою чи Новою поштою (посилка, дрібний пакет). 
В Росію та Білорусь не висилаю. 
International AVIA forwarding by Ukrposhta by registered mail.
Продавец отправляет в другие страны
Смотрите также
Посмотреть все