Фаворит Маркет
КнигиВоенное дело, военная история, война
Революційний змаг за УССД. (Хто такі «бандерівці», «мельниківці», «двійкарі»). Том 1.Революційний змаг за УССД. (Хто такі «бандерівці», «мельниківці», «двійкарі»). Том 1. 1Революційний змаг за УССД. (Хто такі «бандерівці», «мельниківці», «двійкарі»). Том 1. 2Революційний змаг за УССД. (Хто такі «бандерівці», «мельниківці», «двійкарі»). Том 1. 3Революційний змаг за УССД. (Хто такі «бандерівці», «мельниківці», «двійкарі»). Том 1. 4Революційний змаг за УССД. (Хто такі «бандерівці», «мельниківці», «двійкарі»). Том 1. 5

Революційний змаг за УССД. (Хто такі «бандерівці», «мельниківці», «двійкарі»). Том 1.

€25 (≈$26.91)
1 пользователь добавил в закладки
Описание
Мірчук Петро Революційний змаг за УССД. (Хто такі «бандерівці», «мельниківці», «двійкарі»). Том 1. Нью-Йорк-Торонто-Лондон Союз Українських Політв’язнів 1985г. 222 с., іл. переплет/обкладинка: Тверда, формат збільшений.
Петро Мірчук (1913 - 1999) — український політичний діяч, історик, журналіст. Член Організації Українських Націоналістів. Брав участь у виданні «Бюлетня крайової екзекутиви ОУН на ЗУЗ», редагував періодичні націоналістичні видання «Молоде Село», «Наш світогляд». Був референтом Крайової екзекутиви ОУН. У 1941 році ОУН відряджає його до Відня звязковим легіонів ДУН (Дружини Українських Націоналістів), командантом яких був Роман Шухевич, потім — на Львівський терен, але не минуло й півмісяця, як гестапо схопило його і відправило спочатку до вязниці, а потім до концтабору Аушвіц. В тюрмах та концтаборах гітлерівської Німеччини пробув до кінця війни. Після звільнення із увязнення за вказівкою Романа Шухевича їде до США, щоб написати історію ОУН-УПА. Книга разповідае історію руху Українських Націоналістів, всіх політичних та внутрішньопартійних перипетій від зародження 1929 року, до розколу 1940 року, участі у Другій Світовій війні, відновленні Української Держави. Також подані біографії основних діячів ОУН. «Зміст» - дивись фото. Вага книги 405 гр.
Состояние книги: відмінний-дуже добрий, нечитаний екземпляр
2№1649
Оплата
Оплата на картку ПриватБанка, PayPal, MoneyGram.
Повна передоплата, післяплатою книги не висилаю.
------------
Payment by PrivatBank card, PayPal, MoneyGram.
Доставка
В межах України чи міжнародне пересилання Укрпоштою чи Новою поштою (посилка, дрібний пакет). 
В Росію та Білорусь не висилаю. 
International AVIA forwarding by Ukrposhta by registered mail.
Продавец отправляет в другие страны
Смотрите также
Посмотреть все