Фаворит Маркет
КнигиВоенное дело, военная история, война
Історія українського війська. (Від княжих часів до 20-х років ХХ с.). Видання І.Тиктора. Книга в двох частинах.Історія українського війська. (Від княжих часів до 20-х років ХХ с.). Видання І.Тиктора. Книга в двох частинах. 1Історія українського війська. (Від княжих часів до 20-х років ХХ с.). Видання І.Тиктора. Книга в двох частинах. 2Історія українського війська. (Від княжих часів до 20-х років ХХ с.). Видання І.Тиктора. Книга в двох частинах. 3Історія українського війська. (Від княжих часів до 20-х років ХХ с.). Видання І.Тиктора. Книга в двох частинах. 4

Історія українського війська. (Від княжих часів до 20-х років ХХ с.). Видання І.Тиктора. Книга в двох частинах.

180 грн. (≈$4.49)
1 пользователь добавил в закладки
Описание
Крипякевич І., Гнатевич Б. та ін. Історія українського війська. (Від княжих часів до 20-х років ХХ с.). Видання І.Тиктора. Книга в двох частинах.
Бібліотека журналу «Пам'ятки України». Книга 17.(Репринт львівського видання 1936 р.) Київ Україна 1993г. 288 + 280 с., іл. переплет/обкладинка: М'яка, формат збільшений.
Дана книга є відтворенням з доповненнями широко відомої праці за редакцією І.Крип'якевича та Б.Гнатевича «Історія українського війська», яка вперше побачила світ у Львові в 1935-1936 рр. І з того часу в Україні не перевидавалася. Використовуючи неймовірно багату і різноманітну джерельну базу (архіви, картографічні, історіографічні матеріали), автори переконливо розповідають про організацію українських військових формувань від далеких княжих часів до перших десятиліть ХХ століття. Аналізується розвиток української військової стратегії і тактики, участь українських військ у конкретних бойових операціях. Вага двотомника 730 гр.
Состояние книги: дуже добрий
№1792
Оплата
Оплата на картку ПриватБанка, PayPal, MoneyGram.
Повна передоплата, післяплатою книги не висилаю.
------------
Payment by PrivatBank card, PayPal, MoneyGram.
Доставка
В межах України чи міжнародне пересилання Укрпоштою чи Новою поштою (посилка, дрібний пакет). 
В Росію та Білорусь не висилаю. 
International AVIA forwarding by Ukrposhta by registered mail.
Продавец отправляет в другие страны
Смотрите также
Посмотреть все