Фаворит Маркет
КнигиРелигии. Религиоведение
Дорогою ганьби і зради. (Історична хроніка).Дорогою ганьби і зради. (Історична хроніка). 1Дорогою ганьби і зради. (Історична хроніка). 2Дорогою ганьби і зради. (Історична хроніка). 3

Дорогою ганьби і зради. (Історична хроніка).

500 грн. (≈$12.74)
Описание
Даниленко С. Дорогою ганьби і зради. (Історична хроніка).
Видання друге, доповнене. Київ Наукова думка 1970г. 360 с. переплет/обкладинка: Картонна, корінець тканинний, формат звичайний.
Книга «Дорогою ганьби і зради» - про діяльність уніатської церкви - замаскованого аванпоста католицизму на Сході, звинувачувальний акт проти українського буржуазного націоналізму.В книзі продаються достовірні факти, події, прізвища. Книга охоплює час з дожовтневого періоду. У центрі розповіді - митрополит Андрей Шептицький. Приводяться численні документи, розповіді багатьох людей з оточення владики, свідчення священників. Книга побудована переважно на неопублікваних перед тим архівних матеріалах. Даниленко-Карін Сергій Тарасович (1898-1985) - співробітник ОГПУ (пізніше НКВД - НКГБ), письменник. Після звільнення Західної Україні в жовтні 1944 року був направлений на роботу з ліквідації підпілля ОУН-УПА, з березня 1945 очолював оперативну групу НКДБ. Особисто брав участь у прямих переговорах з керівниками УПА Дмитром Маєвським («Тарас») і Яковом Бусол («Галина») 27 лютого 1945 року (операція «Перелом»). Також вів переговори з митрополитом Андрієм Шептицьким, Йосипом Сліпим, брав участь в роботі Ради у справах релігійних культів СРСР з підготовки Ініціативної групи Гавриїла Костельника, яка організувала проведення Львівського Собору УГКЦ 1946 року, ліквідував уніатську церкву. «Зміст» - дивись фото. Наклад книги 15 тис. прим. Вага книги 415 гр.
Состояние книги: дуже добрий, незначна потертість кутів обкладинки верхнього та нижнього країв корінця
№1837
Оплата
Оплата на картку ПриватБанка, PayPal, MoneyGram.
Повна передоплата, післяплатою книги не висилаю.
------------
Payment by PrivatBank card, PayPal, MoneyGram.
Доставка
В межах України чи міжнародне пересилання Укрпоштою чи Новою поштою (посилка, дрібний пакет). 
В Росію та Білорусь не висилаю. 
International AVIA forwarding by Ukrposhta by registered mail.
Продавец отправляет в другие страны
Смотрите также
Посмотреть все